User Tools

Site Tools


cursusgroepen

Cursusgroepen

Elke cursus behoort tot 1 cursusgroep. De cursusgroepen worden gebruikt om een presentatie te maken op de website indien die gekoppeld is. Vanuit de cursusgroep kan de bezoeker van de website dan doorklikken naar de cursussen die gekoppeld zijn aan de cursusgroep. Een cursusgroep wordt ook gebruikt om vast te leggen welke docent de cursus kan geven. De ze informatie gebruikt CLASS om een voorbeeld planning te maken (zie Roostering)

Kies Instellingen → cursusgroepen om wijzigingen aan te brengen. Op het scherm worden de bestaande cursusgroepen getoond.

Om een cursusgroep te wijzigen: klik op het wijzig icoontje voor de groepnaam. In het scherm dat zich opent is te zien welke cursussen aan deze groep zijn gekoppeld. Deze koppelingen zijn informatief en hier niet aan te passen, dat gebeurt bij de cursus zelf. De naam van de groep en de webbeschrijving kan hier gewijzigd worden.

Om een cursusgroep te verwijderen: Een cursusgroep kan alleen verwijderd worden als er geen cursussen aan gekoppeld zijn.

cursusgroepen.txt · Last modified: 2020/03/07 09:54 by scolar